Meistä

Tuotamme luomu Vaahteramahlaa suoraan puusta pulloon ilman lisa- ja säilytysaineita, pastöroimatta ja hapattamatta. 

Nokkoset joita käytämme Nokkosteen valmistamiseksi kerätään Saarenmaalla sijaitsevan Kangrusseljan kartanon puistosta vaahteroiden alta luomuna.
Saimme tukiaisen tuotantolaitteiden hankintaan 2020 Olemme luomutuottaja. Saarenmaa kuuluu UNESCOn nimistöön vuodesta 1990. Tämän merkin kantajat on tunnustetut Saarenmaisen tuotteen valmistajat
Kotimme  ympärillä kasvaa noin 200 vaahteraa ja vuonna 2020 päätimme aloitta luomu vaahteranmahlan tuotannon.
Yritykselle panimme nimeksi Kangrusselja Mõis OÜ (Kangrusseljan Kartano ) koska elämme vanhassa kartanorakennuksessa Kangrusseljan kylässä, Saarenmaalla. Kartanon historia on kirjattu vuodesta 1479 alkaen ja ruotsin vallan aikana 1600 luvulla siitä tuli  ritarikartano. 
Tuotamme keväisin vaahteranmahlaa Amerikasta tuodun systeemin avulla suoraan puusta pulloon ja kesällä korjaamme puistosta vaahteroiden alta nokkosia josta valmistamme nokkosteetä. Tuotanto on luomua, lisä- ja säilitysaineita ei käytetä. Vaahteranmahlaa eikä  myöskään Nokkosteetä kuumenneta joten siinä säilyvät kaikki luonnolliset hivenaineet ja mineraalit. Tuotantoprosessissa tuotteet on puhdistettu niin hiivoista, sienistä kuin bakteereistakin ja ovat valmiita nautittavaksi sellaisenaan.